ОШ " ВАСА ПЕЛАГИЋ", Београд, Котеж
#БудиОдговоран
Фото галерија

Васини дани 2019.

Деца и саобраћај

"Асоцијација безбедности саобраћаја" обавила је едукацију деце у нашој школи 25.5.2018. године.
Квиз знања 2018.

КВИЗ ЗНАЊА (19-21.3.2018) Осми квиз знања је одржан у свечаној сали наше школе. У веселој атмосфери, наши ученици су се такмичили у знању. Дружили смо се, забавили се, нешто ново научили и показали да умемо да се понашамо кад побеђујемо и кад губимо. Победиле су екипе 32, 46, 52, 66, 75 и 84 и тиме освојиле слаткише за своје одељење. Организатор и реализатор: Тим за заштиту ученика од насиља, злостављања и занемаривања.
Наши панои

Овако у нашој школи дочекујемо смене годишњих доба
Шта је то пубертет?

ПП служба орджала је предавање ученицима 4. разреда на тему "Шта је то пубертет?"
Васини дани

У сусрет Дану школе организовали смо Васине дане са програмом: 1. Предавање о лековитом биљу и чајанка, за ученике трећег разреда 2. Пројекција руског дечјег филма "Деда и ја", за ученике шестог разреда Фотографије говоре више од текста.
Осликавање дворишта и ликовна радионица

2.10.2017. ученици наше школе су посетили ликовну радионицу под називом *Препознај ме* у основној школи Зага Маливук. Деца отктивају лепоту боја и дружења са својим учитељицама. 2.10. 2017 почетак школске године смо обележили осликавањем дворишта кредама у боји. У томе су учествовали сви ученици млађих узраста са својим учитељицама.
Пријем првака

1.9.2017. и ове године свечаном приредбом је обележен пријем првака у нашој школи. Пријему су присуствовали поред првака и њихових родитеља родитеља и представници наше општине Палилула.
Сајам занимања

31.3.2017. већ четврту годину заредом у нашој школи се оджава сајам занимаша у циљу промовисања занимања и мотивисања ученика за одабир животног позива.
Прослава Светог Саве

27.1.2017. Уз пригодан програм и ове године смо прославили празник Светог Саве , првог и највећег просветитеља нашег народа. Набољим ученицима, који су учествовали на наградном конкурсу, директор школе Миодраг Лучић је доделио пригодне награде.