Фото галерија

Деца и саобраћај

"Асоцијација безбедности саобраћаја" обавила је едукацију деце у нашој школи 25.5.2018. године.
Квиз знања 2018.

КВИЗ ЗНАЊА (19-21.3.2018) Осми квиз знања је одржан у свечаној сали наше школе. У веселој атмосфери, наши ученици су се такмичили у знању. Дружили смо се, забавили се, нешто ново научили и показали да умемо да се понашамо кад побеђујемо и кад губимо. Победиле су екипе 32, 46, 52, 66, 75 и 84 и тиме освојиле слаткише за своје одељење. Организатор и реализатор: Тим за заштиту ученика од насиља, злостављања и занемаривања.
Наши панои

Овако у нашој школи дочекујемо смене годишњих доба
Шта је то пубертет?

ПП служба орджала је предавање ученицима 4. разреда на тему "Шта је то пубертет?"
Васини дани

У сусрет Дану школе организовали смо Васине дане са програмом: 1. Предавање о лековитом биљу и чајанка, за ученике трећег разреда 2. Пројекција руског дечјег филма "Деда и ја", за ученике шестог разреда Фотографије говоре више од текста.
Осликавање дворишта и ликовна радионица

2.10.2017. ученици наше школе су посетили ликовну радионицу под називом *Препознај ме* у основној школи Зага Маливук. Деца отктивају лепоту боја и дружења са својим учитељицама. 2.10. 2017 почетак школске године смо обележили осликавањем дворишта кредама у боји. У томе су учествовали сви ученици млађих узраста са својим учитељицама.
Пријем првака

1.9.2017. и ове године свечаном приредбом је обележен пријем првака у нашој школи. Пријему су присуствовали поред првака и њихових родитеља родитеља и представници наше општине Палилула.
Сајам занимања

31.3.2017. већ четврту годину заредом у нашој школи се оджава сајам занимаша у циљу промовисања занимања и мотивисања ученика за одабир животног позива.
Прослава Светог Саве

27.1.2017. Уз пригодан програм и ове године смо прославили празник Светог Саве , првог и највећег просветитеља нашег народа. Набољим ученицима, који су учествовали на наградном конкурсу, директор школе Миодраг Лучић је доделио пригодне награде.
Историјски квиз Путевима Светог Саве

24.1.2017. Наша Школа је била домаћин и организатор историјског квиза за старије ученике 7. и 8. Разреда са општине Палилула.